Home
Algemene informatie PDF Afdrukken E-mail
De 8e editie van de Zwemloop Nuenen zal plaatsvinden op zaterdag 5 april 2014. Ook dit jaar zal er weer binnen gezwommen worden in het 25m bad van LACO Sportcentrum en kun je kiezen voor een achtste of een kwart zwemloop, die je ook als duo mag afleggen. Voor de deelnemers van het Jeugd & Junioren Circuit Zuid zijn er twee startseries. Daarnaast is er voor de scholieren nog een mini-zwemloop. De verschillende series zullen vanaf 17:30u starten.
De inschrijving voor de wedstrijd wordt 1 januari geopend (scholieren kunnen zich  vanaf februari via hun school inschrijven). Voor alle startseries geldt een maximum aantal deelnemers, dus wees er tijdig bij om zeker te zijn dat je mee kunt doen!

Wedstrijdinformatie

Alle informatie over de zwemloop is te vinden op deze website. Hou de laatste dagen voor de wedstrijd deze website in de gaten, eventuele laatste aanwijzingen zullen onder het kopje "Nieuws" worden gepubliceerd. Op de dag zelf dien je je eerst te melden bij het inschrijfbureau in LACO Sportcentrum, hier ontvang je je startnummer en andere wedstrijdbenodigdheden. Op de wedstrijddag is inschrijven niet meer mogelijk.

Deelname

Wij zullen er als organisatie alles aan doen om er een zo veilig mogelijk evenement van te maken. Dit neemt echter niet weg dat deelname aan de Zwemloop Nuenen geheel op eigen risico is. Er zijn vrijwilligers die het aantal banen en de looprondes tellen. Ondanks dat ben je zelf verantwoordelijk voor het afleggen van de juisten afstand!
De Zwemloop Nuenen wordt geörganiseerd onder de vlag van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Als deelnemer van de zwemloop dien je op de hoogte te zijn van het wedstrijdreglement van de NTB en je hieraan te houden.
 
 
 
 

Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

TV Triotters

Banner

Aantal bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag24
mod_vvisit_counterDeze maand800